Disclaimer: De informatie op deze website wordt met zorg samengesteld, maar is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is bedoeld als startpunt voor eigen onderzoek. wij kunnen niet aansprakelijk worden gehouden voor beleggingsbeslissingen die daar uit voortvloeien. De publicaties op cfd-handel.be kunnen uw mening beïnvloeden t.a.v. de keuzes in uw beleggingen. De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde rendementen bieden geen garantie voor de toekomst. wij kunnen de juistheid, integriteit en kwaliteit van onze website niet garanderen en aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor mogelijk verlies of schade die de inhoud kan veroorzaken of waartoe het gebruik ervan aanleiding kan geven. Mocht er informatie verkeerd op deze site worden weergegeven stuur svp een opmerking via het contactformulier. 

Wij willen hier nogmaals benadrukken dat het handelen met cfd's risicovol is en kan leiden tot verliezen die uw inleg overstijgen. Het cfd is een handelssinstrument dat uitdrukkelijk niet geschikt is voor de beginnende belegger. Ruime ervaring met beleggen en met hefboomproducten is vereist.

privacy verklaring: Mocht u ons een bericht sturen dan kunnen uw gegevens worden opgenomen in het databestand van de site-administrator. U hebt recht op inzage, aanpassing en/of verwijdering. Uw e-mailadres zal onder geen enkele voorwaarde verkocht of bewust doorgegeven worden aan derden, zonder uw uitdrukkelijke toestemming. Het doel van opname is om u te informeren over nieuws en activiteiten m.b.t. deze website.